Support

U vindt veiligheid belangrijk?

Vul ons contactformulier in of bel ons gewoon

Waarom onderhoud en beheer door ons?

E-mail instellen

Als je bij ons de hosting hebt afgenomen

Onderhoud & Beheer

Het is heel belangrijk dat jouw WordPress website goed onderhouden wordt. Updates die worden uitgebracht dienen altijd, maar wel op de juiste manier, uitgevoerd te worden. Wordt dit niet op de juiste wijze gedaan, dan kan het zo maar zijn dat je de deur open laat staan en het heel makkelijk maakt voor ongewenste bezoekers. In het ergste geval is je website niet meer bereikbaar en kijkt een potentiële klant toch maar bij de buurman.

Safety first

Het is belangrijk dat uw WordPress website up-to-date gehouden wordt. Aangezien WordPress werkt met een thema, en veelal met plug-ins is het daarom ook belangrijk dat deze de laatste versies draaien. De ontwikkelaars passen kwetsbare onderdelen aan, zodat het risico van aanvallen van buitenaf aanzienlijk verkleind wordt. Keiharde garanties zijn er niet. Ondervindt jouw WordPress website niét het nodige onderhoud, dan maak je het voor indringers wel heel erg makkelijk. Met alle gevolgen van dien.

Kies je voor veiligheid? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Onderhoud kan tijdrovend zijn

Een onderhoudsbeurt neemt tijd in beslag. Naast WordPress moeten ook het thema en de gebruikte plug-ins de juiste updates krijgen. Hierbij speelt een goede planning en de juiste afstemming een grote rol. En wanneer deze updates gedaan worden dan komt het testen van de website om de hoek kijken. Zijn de updates niet op de juiste manier gedaan dan zijn soms de gevolgen hiervan niet te overzien.

Laat jouw website door Dit is Media onderhouden dan weet je zeker dat hier professioneel mee omgegaan wordt.

Ieder zo zijn vak!

Scroll naar boven