Website laten maken in Assen

Ook toe aan een webdesign met inhoud?

Vul ons contactformulier in of bel ons gewoon

Waarom een website van Dit is Media?

Vele anderen gingen je voor

Een webshop, een website voor een restaurant of voor een sportschool….wij zijn van alle markten thuis

Wij bouwen websites met inhoud!

Je wilt een website laten maken in Assen: hoe kies je het beste webbureau?

Websites maken kunnen er natuurlijk meer, maar doen ze dat ook in jouw huisstijl en met precies de online uitstraling die je zoekt? Wij gaan graag met je in gesprek, om erachter te komen hoe je de website wilt gebruiken.

En vind je het lastig om dat aan te geven? Geen probleem, we laten je graag voorbeelden zien van eerdere websites die we maakten. Dat doen we standaard in WordPress. Daarmee bouwen we een professionele website, die we je toch heel voordelig kunnen aanbieden.

We bouwen websites vanaf €497,- die we bovendien al binnen enkele weken kunnen opleveren. Ondertussen doen we dat aan de hand van jouw huisstijl, zorgen we voor een professioneel design en denken we met je mee over de ideale opbouw om meer online aanvragen te krijgen.

WordPress websites op maat en in jouw huisstijl

Jouw website is standaard 100% responsive. Dat betekent dat je een website kunt laten maken die werkt op alle apparaten. De website past zich aan voor het scherm dat de bezoeker gebruikt. Je WordPress website ziet er geweldig uit op een desktop computer, een laptop, tablet én een smartphone. Dus bezoeken jouw klanten de website op een mobiel apparaat? Ze kunnen net zo makkelijk een aanvraag doen als via de computer of een ander groter scherm.

Uiteraard ontwerpen we jouw website graag binnen de huisstijl die je misschien al jaren hebt. En zoek je juist iets anders of mag het allemaal wel wat moderner? Kijk mee in de ontwikkelomgeving en geef ons aan wat je mooi vindt. Wij kunnen het meteen verwerken, voor een website die helemaal naar wens zal zijn.

Mooi en meer aanvragen

Onze klanten die een website laten maken in Assen vertellen ons dat ze de ontwerpen mooi vinden. En daar zijn we blij mee, al is dat natuurlijk nog niet alles. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat je meer online aanvragen kunt verwachten. We bouwen een nieuw online (verkoop)kanaal, dat meer is dan alleen maar een visitekaartje.

Je kunt bij ons een website laten maken die bezoekers overtuigt, dankzij de duidelijke informatie, de goede opbouw van de pagina’s en natuurlijk het frisse ontwerp. Dus wil jij online graag laten zien wat je doet, voor wie je werkt of wat klanten van je kunnen verwachten? Wij zorgen ervoor dat je het met een WordPress-website professioneel kunt presenteren.

Website laten maken in Assen

Wil je een website laten maken in Assen of omgeving? We bouwen jouw website in WordPress, om je er zowel vlot als voordelig mee van dienst te kunnen zijn. Het resultaat is een website die werkt, zodat jij er een nieuw online (verkoop)kanaal aan hebt waarmee je jouw doelstellingen zal bereiken.

Wil je meer weten over een website laten maken in Assen of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer +31 6 16 80 31 98, stuur een e-mail naar info@ditismedia.nl of gebruik onderstaand contactformulier. We horen graag van je!

Scroll naar boven